DESPRE

RIVA CASA

RIVA CASA OEFRA SERVICII DE CEL MAI INALT NIVEL DE LA PROIECTARE INTERIOR SI EXTERIOR, DIRIGENTIE DE SANTIER, MANAGEMENTUL INVESTITIEI, PANA LA PREDAREA FINALA CATRE BENEFICIAR, GARANTAND CALITATE SUPERIOARA PENTRU PERIOADE INDELUNGATE DE TIMP, CONCORDATA CU BUGETELE STRUCTURATE ALE BENEFICIARULUI.

RIVA CASA , CEL MAI NOU SI DE CALITATE SHOW-ROOM DE MOBILA DIN CLUJ. AM DESCHIS LA CLUJ, PRIMA PREZENTA DIN ROMANIA, CONSIDERAND TRENDUL, ASCENSIUNEA, EDUCATIA SI PERSPECTIVELE EUROPENE A CELOR CARE LOCUIESC AICI SI A CELOR CARE II CALCA “PRAGUL” PRECUM SI A CELOR MULTI CARE VOR DECIDE CA LA CLUJ ESTE NOUA LOR CASA.

PROIECTE REALIZATE
141
SEDII PRINCIPALE
5
PRODUSE
45200
PERSONAL
103

DE CE RIVA CASA?

Pentru ca mobilierul classic si modern din Brianza este de notorietate mondiala, ca cea mai inalta forma de exprimare in lumea amenajarilor interioare de top, cu o calitate foarte mare, exclusivitate, pasiune pentru frumos si distinctie. O recunoastere superioara a deja ultracunoscutului si apreciatului ‘Made in Italy”.

Pentru ca noi mobilam cele mai luxoase vile si case, noi mobilam cele mai exclusiviste apartamente, sali de conferinta, bijuterii si banci, precum si hotelurile si restaurantele renumite in toata lumea. Pentru ca background-ul nostru este intreaga istorie prin care Brianza a devenit lider Mondial, de la micii artizani si mesteri locali de mbilier pana la structurile industriale de productie de accesorii. Pentru ca am crescut impreuna cu clientii nostri si cu stilul lor de viata in permanenta schimbare, de la 1938 incoace.

O mostenire puternica este fundatia spre un viitor prosper

Pe noi viitorul ne impinge din spate! Datorita proiectelor si viziunilor generatiilor anterioare care si-au adus aportul la designul contemporan. Ne place sa credem ca si azi reprezentam o nisa vizionara in amenajarile concepute si realizate de noi. Si impreuna oferim cele mai bune solutii pentru  mobila in Cluj.